PRESENTATION


Vad roligt att Du tittar in här!

Ann-kristin heter jag. Stanna gärna upp en stund och ta Dig tid att titta vidare här på min konst. När jag skapar känner jag mig totalt levande och fri. Närvarande. Jag har naturen som en stor inspirationskälla. När jag ser naturens rytm, färger och strukturer väcker det något inom mig. Inspirationen vaknar och jag känner mig hel.


Min själ, mitt hjärta och mina händer är i full fokus och tiden stannar för mig. Penslarna byts ofta ut mot mina egna fingrar och motiven kommer för de mesta från mitt inre. Jag målar i akryl, olja, akvarell och äggoljetempera. Ibland använder jag mig av olika strukturer i mina målningar. Testar och experimenterar hela tiden med färg och form och känner en total frihet. Med min konst hoppas jag att skapa en känsla som berör och att väcka upp fantasin hos betraktaren.


Ett annat stort intresse jag har är att fota av naturens alla olika skiften under året. Ni kan se en del av mina naturfoton på instagram, klicka vidare på ikonen här nedanför på sidan så kommer ni vidare dit. Välkomna och ta del av min passion.


Trevlig resa...